EN GOD NUMMER 2

Nå har endelig vognposen fra nordlys ankommet hjemmet.

Nå som permisjonstiden er over, har arbeidslivet mitt startet for fult, pappaen til Ine Sofie skal ut i pappapermisjon. Han jobber skift og har veldig mye fri, i tillegg til att han har 2 faste dager i uken som han skal ha pappa permisjonen sin på. Ine Sofie skal med det begynne og være litt hos dagmamma 2 dager i løpet av en måned. 

Med tanke på at hun skal være hos dagmamma en periode er det greit og ha dobbelt av enkelte ting. Vi har en vogn vi har arvet hos dagmammaen til Ine Sofie, samt vognpose og diverse.

Greit og slippe og flytte på tingene etter hver gang. Det blir fort mye og levere frem og tilbake. Vi har nå bestilt en til vognpose som hun skal ha her hjemme. Vi har valgt og gå for en tynnere en vognpose nr 1 som er en vinterpose. Ine Sofie sitter godt kledd i posen, samtidig som hun sitter på ull og har pledd inni. Jeg er ganske sikker på at dette kommer til og bli en veldig god nummer 2 vognpose.

Vi har valgt og fortsette og bruke vognposene fra Norlys, rett og slett for at det er ett godt merke og holder det de lover. 

 

0 kommentarer

Siste innlegg